Resultaten

 
 
Week 1 vs. Week 12

Week 1 vs. Week 12

R. Doel: Afvallen & Strakker worden.

Resultaat: -5,6 KG/3%

Zelf was ik altijd al wel met mijn gewicht  en voeding bezig en stond al wel  3 keer in de week in de sportschool. Het resultaat wat ik echter altijd had gewild had ik nog steeds niet bereikt, omdat ik naar mijn idee toch iets niet goed deed met mijn voeding en gestopt ben met roken en daar ook een aantal kilo aan bleef hangen.

Dat bleek wel nadat de macro’s op mijn persoonlijke leefstijl werden berekend.

Achteraf at ik te weinig calorieën  overdag, ’s avonds teveel en voordat ik naar bed ging niks meer, want ik dacht dat dit helemaal not done was! En dan natuurlijk af en toe een flinke snoepbui.

 Eiwitten eten deed ik al helemaal niet voldoende, op mijn stukje vlees en een yoghurt na, en vet skipte ik ook.

In het begin vond ik het best lastig met de app Myfitnesspall te werken en de hele dag alles in te vullen, maar al snel ging dat makkelijker en weet je een wat je kunt laten staan en hoeveel er van wat in een product zit.

Ik heb geleerd  dat ik toch 4 flinke maaltijden per dag mocht eten en zelfs nog het meeste voordat ik naar bed ging. Ook kreeg ik een aantal trainingen voor thuis om met gewichtjes aan de slag te gaan omdat ik niet nog vaker naar de sportschool wilde.

Al snel gingen de kilo’s eraf en als je dat eenmaal ziet, dan wordt je alleen maar meer gemotiveerd je doel te bereiken

Het was soms doorbijten als ik een tijd op hetzelfde gewicht bleef staan, maar als je volhoud komt het resultaat! De coaching hierin is erg belangrijk.

Over het algemeen was het voor mij makkelijker dan verwacht en superblij met het resultaat nu ik de eerste foto en de nu laatste foto naast elkaar zie.

Ik ben blij dat ik nu geleerd heb van Danique wat ik precies kan eten zonder honger en afzien en wat ik precies nodig heb in mijn dagelijks leven, ik voel me fit en gezond en heb energie!

Ik raad FIT Fusion Coaching zodat mensen zelf kunnen ervaren met een stok achter de deur om je doelen te bereiken en te ervaren dat het fijn is dat je Danique steeds om advies kunt vragen en ze netjes wekelijks contact onderhoud en om de 2 weken een lichaamsmeting met je doet, zodat je daarin ook je vorderingen kunt zien.

Danique je bent een topcoach en je hebt me gemotiveerd mijn doel te bereiken en zelfs een beetje meer zodat ik nu zelfs kan zeggen dat ik niet meer af wil vallen en nog meer kilo ’s eraf heb dan ik eigenlijk eerste instantie wilde.

R.


Fit-Fusion-Logo-Isolated-Gold-Square.png

More to come!

Wil jij hier ook staan met jouw resultaten? Laat het ons weten!

Week 5 vs. Week 1

Week 5 vs. Week 1

C. in 5 weken 2,2 Kilo vet verloren!

Resultaat: -2,2 KG vet / 1,8%

Ik ben in twee weken 2,2 kilo vet verloren en al mijn spiermassa behouden. Dat is 0,5 kilo vet per week. Ik heb dit weten te bereiken met 2 x per week personal training en bewust worden van mijn nieuwe manier van eten. Desondanks alle feestjes en etentjes is mij dit toch gelukt!

Ondanks dat de weegschaal het niet enorm liet zien merkte ik in mijn centimeters dat ik een ander lichaam kreeg en sterk werd.

Zo ben ik 16 cm af gevallen waarvan al 8,5 cm bij mijn buikomvang en kan ik nu een hiptrust van 40KG uitvoeren!